Dvergschnauzere jeg har eid....

 • Hermione von Dunkel - Lykke 28.08.2013
  Lykke er valpen jeg beholdt fra Gabis kull. Hun flyttet til forvert Stine som valp. Hun er en aktiv, ivrig og sosial liten jente, men desverre har hun en haleknekk som gjør at hun ikke er aktuell for avl. Hun er derfor overført til forverten sin og lever lykkelig der som vanlig familiehund.

 • NUCH Gabriela von Dunkel - Gabi 07.03.2011
  Gabi har bodd hos meg fram til sommeren 2016, men har nå flyttet til forvert Inger på Kongsberg. Hun fikk et kull mens hun bodde hos meg - H-kullet. Jeg tror ikke hun trivdes så godt i flokk og jeg var derfor glad når jeg fant et nytt, godt hjem til henne.
 • Gonzalez von Dunkel - Kompis 07.03.2011
  Kompis er fra mitt G-kull og han er kullbror av Gabi.  Han tegnet så bra som valp, at jeg bare måtte sørge for at jeg kunne følge han videre. Kompis bor hos forvert i Asker. Jeg har en begrenset avlsrett på han, men siden han er noe i slekt med de flesteav mine tisper, er det ikke sikkert jeg kommer til å benytte denne retten.

 • Super Play's Xanta Maria - Mia - 18.09.09
  Mia kom fra Finnland og var tiltekt en rolle som ny stammor hos meg. Tanken var å ha to separate tispelinjer. Desverre har det ikke lykkes å få Mia drektig og hun har derfor flyttet til forvert Randi for godt.

 

 • Victory Dreams z Sardanu - Victor - 10.08.07
  Victor bodde hos meg fram til høsten 2011 - da flyttet han til forvert Anne. Han er far til 4 kull, deriblandt mitt eget H-kull. Han er nå overført til forverten, men jeg har en begrenset avlsrett på han (egne tisper).

 

 • Enjoy to Dunkel by Hermes - Joy - 12.02.05 - 31.08.13
  Vakre, tapre, flinke Joy som døde så alt for tidlig. Hun er stammor til flere av mine tisper, hun var en habil agilityhund og hun pådro seg noen fine utstillingsresultater. Hun var den ubestridte sjefen i flokken hjemme - stødig, rolig og med full kontroll.  Joy døde i august 2013 - sannsynligvis pga kreft i bukhulen. Hun kapret en stor plass i mitt hjerte og er dypt savnet. Her er et lite minneord for Joy (nederst i blogginnlegget): http://kenneldunkel.blogspot.no/2013_09_01_archive.html
  Her er hele hennes livshistorie: http://kenneldunkel.blogspot.no/2013_02_01_archive.html

 

 • Exclusive von Dunkel - Exxi
  Exxi er datter av Joy fra E-kullet. Exxi bor hos sin forvert Bibbi i Asker og er mor til mitt G-kull (bl a Kompis og Gabi). Exxi's valper ble forløst med keisersnitt (svake veer) og pga dette (samt litt kapasitetsproblemer hos meg) har jeg blitt enig med Bibbi om at hun ikke skal avles videre på. Valpene fra G-kullet er imidlertid prima, så hun har satt et fint poteavtrykk i mitt oppdrett.
   

 

 • Pirkko's Queen Of Honolulu - Lulu
  Lulu er en litt forsiktig og bekjeden hund og hun trivdes ikke så godt i flokken her hjemme. Derfor var jeg veldig glad da Bjørg - oppdretteren av min første dvergschnauzer Soffi - ville overta henne.Lulu levde et godt liv hos Bjørg fram til sommeren 2015 - da satte alderdommen stopp for et videre verdig liv. Hun fikk 2 valper som bærer mitt kennelnavn - D-kullet.
   

 

 • Bouvbear's Quarterback US - Mike
  Mike flyttet inn i huset etter at han ble far til Soffi's første valper. Fram til Victor flyttet inn var han den ubestridte "herren i huset". Ankomsten av en ny hannhund medførte litt mer konkurranse om lederposisjonen og da Grethe kunne gi han en fin pensjonisttilværelse flyttet han dit. Han fikk noen fine år hos Grethe og hennes familie før han døde tidlig høsten 2011. 
   

 

 • Bestlas Stand In Not Out Of The Blue - Soffi
  Min første dvergschnauzer tispe og en stor personlighet. Soffi hadde 2 kull for Kennel Dunkel A og B kull, men jeg beholdt ingen valper etter henne. Da en av hennes valper fikk en arvelig diagnose valgte jeg å droppe videre avl på henne. Hun bodde sine siste år hos Aud fram til hun døde av kreft i livmor knapt 11 år gammel.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.11 | 01:01

savner min Diva Dolores som ble 12 år

...
19.01 | 13:09

Og i starten må du gjøre det enda oftere, helst hver dag. Eller dra til vet og få fjernet tannsteinen først og så starte på nyrensede tenner.

...
19.01 | 13:07

Beklager litt seint svar. Jeg er godt fornøyd med EmmiPet. Men resultatet avhenger veldig av at jeg faktisk bruker den, helst to ganger pr uke.

...
10.01 | 21:57

Emmi-pet mener jeg ☺

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE