Chardonnay von Dunkel - Chari

Reg. nr 09982/07

Far: Nuch Bouvbear's High Five

Mor: N DK Uch Enjoy to Dunkel by Hermes

Født 20.04.07

Oppdretter: Eget oppdrett

Titler: NUCH

Oppdatert 12.02.17


 

Chari er valpen jeg beholdt etter Joy's første kull. Hun har arvet mye etter sin mor, men er nok likevel en litt mer forsiktig og myk hund.

Chari ble stilt fram til championattittel i 2009 og har etter det ikke entret utstillingsringen.

Charis fortrinn er størrelsen - hun rager såvidt 30 cm over bakken og det er bra på en rase som har lett for å bli litt for stor (standardmålene er 30 - 35 cm). I tillegg har hun en meget stri pels og fin, svart farge.

Chari har fått "grunnopplæringen" i agility og setter pris på å få gå en runde av og til, men jeg trener ikke veldig aktivt med henne og hun er heller ikke aktuell for konkurranser.

Chari har en utmerket helse og har ikke hatt vesentlige helseproblemer med unntak av et brudd i bekkenet etter at hun ble påkjørt av en sykkellist. Hun er øyelyst siste gang i mars 2013 og hun er fri for alvorlige øyesykdommer.

Chari fikk sitt første kull i februar 2010 - kennelens F-kull - med 3 tisper og 1 hanne. Chari viste seg å ha de samme gode mors-egenskapene som mamma Joy og tok seg omsorgsfullt av sine små helt fram til levering. Alle valpene skikker seg vel og jeg får svært god tilbakemelding på kullet med unntak av en valp som har slitt med litt ymse helseproblemer.

Det ble med det ene kullet på Chari, men hun har vært en god tante for alle valpene som har vært født her i kennelen de siste åra. Så flink med valper har hun vært at da Winnie trengte en "au pair" i starten som valp i nytt hjem på Kongsberg, fikk hun med seg Chari de første ukene. Nå er Chari tilbake i Kennel Dunkel og der skal hun få bo den siste tiden hun har igjen her på jorden. Frisk og rask som hun fortsatt er, krysser jeg fingrene for at det blir flere fine år.

Stamtavle

N UCH

Bouvbear's High Five 

N UCH

Black Emac Bingo 

 N UCH

Bouvbear's Quarterback US

Barba Nigra Keepsake From Heaven 

INT NORD UCH NORDV-02-06

Bouvbear's For Non Blondes  

 INT NORD DK UCH

Vige-Iskut

 Missike's Quick-Lunsj To Bouvbear

 N DK UCH

Enjoy To Dunkel By Hermes

 PL EST RU LV INT CH

Lucky Lee Rezlark

 PL CS H S D VDH IS INTCH

Xmagicman V D Havenstad

 INT A PL SR CH

Vinessa Van De Havenstadt

 PLCH

Zahra Hermes

 INT HR SK UCH

Inter Leader Rezlark

  PLCH

Wonderfully Black Hermes

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.11 | 01:01

savner min Diva Dolores som ble 12 år

...
19.01 | 13:09

Og i starten må du gjøre det enda oftere, helst hver dag. Eller dra til vet og få fjernet tannsteinen først og så starte på nyrensede tenner.

...
19.01 | 13:07

Beklager litt seint svar. Jeg er godt fornøyd med EmmiPet. Men resultatet avhenger veldig av at jeg faktisk bruker den, helst to ganger pr uke.

...
10.01 | 21:57

Emmi-pet mener jeg ☺

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE